Наступність у навчанні математики в умовах реформи загальної середньої освіти: реалії та перспективи (2022) Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 37
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Метод проєктів як засіб формування ключових компетентностей на уроках математики в 5-6 класахМоторіна, В. Г.
2022Проблеми реалізації наступності у навчанні стохастичної лінії у середній та вищій школіКрамаренко, Т. Г.
2022Реалізація наступності дошкільної та початкової математичної освіти дітей у процесі підготовки майбутніх вчителівЧайченко, В. Ф.
2022Застосування технології мобільного навчання в процесі формувального оцінювання майбутніх учителів математикиТумбрукакі, Алла Валеріївна; Тумбрукаки, Алла Валерьевна; Tumbrukaki, Alla Valeriivna
2022Розвивальна наступність у навчанні математики та зони найближчого математичного розвитку здобувачів освітиСеменець, С. П.
2022Актуальні проблеми викладання методики навчання математики в умовах впровадження НУШ в 5 класахПапач, Ольга Іванівна; Папач, Ольга Ивановна; Papach, Olha Ivanivna; Цісар, К. А.
2022Реалізація принципу наступності при впровадженні формувального оцінювання навчальних досягнень учнів з математикиМихайленко, Л. Ф.
2022Актуальні аспекти розвитку методики навчання математики в УкраїніМатяш, О. І.
2022Наступність у вивченні методико-математичних дисциплін зі спеціальності 013 початкова освітаКоваль, Л. В.
2022Перспективні напрями застосування технології mindmaps у методичній підготовки майбутніх вчителів з урахуванням дотримання наступностіІванова, Світлана Володимирівна; Иванова, Светлана Владимировна; Ivanova, Svitlana Volodymyrivna; Килівник, В. В.
2022Потенціал науково-дослідницької діяльності сучасного вчителя у контексті його підготовки до застосування педагогічних інноваційЗелінга, Ю. О.
2022Інтегративний підхід як один із засобів реалізації програми великої трансформації «Освіта 4.0: Український світанок»Бурда, М. І.
2022Підготовка учнів до складання державної підсумкової атестації з математикиМахровська, Н. А.; Погромська, Г. С.; Рогожинська, Е. К.
2022Підготовка магістрів спеціальності 014 середня освіта математика до реалізації принципу наступності у навчанні тем змістової лінії «Рівняння»Лов'янова, І. В.
2022Два підходи до виконання стереометричних побудовЛенчук, І. Г.
2022Проблема наступності між математикою і вищою математикою у коледжіКомкова, О. А.
2022Проблеми реалізації наступності у навчанні математичних дисциплін здобувачів фахової передвищої та вищої освітиКачан, Т. В.
2022Реалізація наступності у навчанні математики в основній та старшій школі на прикладі реалізації змістовної лінії «Рівняння»Цись, Я. В.
2022Наступність у навчанні математики учнів 5-6 класів на основі предметної діяльностіТарасенкова, Н. А.; Акуленко, І. А.
2022Формування ключових компетентностей у шестикласників на уроках математики (на матеріалі підручника С. Скворцової та К. Нєдялкової «Математика. 6 клас»)Скворцова, Світлана Олексіївна; Скворцова, Светлана Алексеевна; Skvortsova, Svitlana Oleksiivna; Нєдялкова, Катерина Василівна; Nіedіаlkova, Katerina
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 37