Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16633
Title: Два підходи до виконання стереометричних побудов
Authors: Ленчук, І. Г.
Keywords: навчання геометрії
стереометрія
конструктивно-метрична стереометрія.
виконання якісних рисунків до задач
Issue Date: 2022
Publisher: Вид-во «Ранок»
Citation: Ленчук І. Г. Два підходи до виконання стереометричних побудов / І. Г. Ленчук // Наступність у навчанні математики в умовах реформи загальної середньої освіти: реалії та перспективи: збірник наукових праць за матеріалами Всеукраїнської науково-практичної конференції, 26–28 грудня 2022 р. / Міністерство освіти і науки України, ДЗ «ПНПУ імені К.Д. Ушинського» [та ін.]. – Харків : Вид-во «Ранок», 2022. – С. 67-70.
Abstract: У нашому університеті на четвертому курсі упродовж двох семестрів (з екзаменом і заліком) програмою передбачено дисципліну «Вибрані питання геометрії», в якій ми розглядаємо три проблеми: 1) моделювання якісних рисунків до теорем і задач стереометрії; 2) конструктивна позиційна стереометрія; 3) конструктивна метрична стереометрія. Усі перераховані розділи розглядаються із повними теоретичними викладками та з чималим числом різнохарактерних задач серій А, Б і В. Зупинимося більш детально на виконанні якісних рисунків до задач, адже всім відомо, що рисунок є головним засобом у навчанні геометрії.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16633
Appears in Collections:Наступність у навчанні математики в умовах реформи загальної середньої освіти: реалії та перспективи (2022)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Lenchuk.pdf3.12 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.