Наступність у навчанні математики в умовах реформи загальної середньої освіти: реалії та перспективи (2022) Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 37
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Метод проєктів як засіб формування ключових компетентностей на уроках математики в 5-6 класахМоторіна, В. Г.
2022Проблеми реалізації наступності у навчанні стохастичної лінії у середній та вищій школіКрамаренко, Т. Г.
2022Реалізація наступності дошкільної та початкової математичної освіти дітей у процесі підготовки майбутніх вчителівЧайченко, В. Ф.
2022Застосування технології мобільного навчання в процесі формувального оцінювання майбутніх учителів математикиТумбрукакі, Алла Валеріївна; Тумбрукаки, Алла Валерьевна; Tumbrukaki, Alla Valeriivna
2022Розвивальна наступність у навчанні математики та зони найближчого математичного розвитку здобувачів освітиСеменець, С. П.
2022Актуальні проблеми викладання методики навчання математики в умовах впровадження НУШ в 5 класахПапач, Ольга Іванівна; Папач, Ольга Ивановна; Papach, Olha Ivanivna; Цісар, К. А.
2022Реалізація принципу наступності при впровадженні формувального оцінювання навчальних досягнень учнів з математикиМихайленко, Л. Ф.
2022Актуальні аспекти розвитку методики навчання математики в УкраїніМатяш, О. І.
2022Наступність у вивченні методико-математичних дисциплін зі спеціальності 013 початкова освітаКоваль, Л. В.
2022Перспективні напрями застосування технології mindmaps у методичній підготовки майбутніх вчителів з урахуванням дотримання наступностіІванова, Світлана Володимирівна; Иванова, Светлана Владимировна; Ivanova, Svitlana Volodymyrivna; Килівник, В. В.
2022Потенціал науково-дослідницької діяльності сучасного вчителя у контексті його підготовки до застосування педагогічних інноваційЗелінга, Ю. О.
2022Інтегративний підхід як один із засобів реалізації програми великої трансформації «Освіта 4.0: Український світанок»Бурда, М. І.
2022Підготовка учнів до складання державної підсумкової атестації з математикиМахровська, Н. А.; Погромська, Г. С.; Рогожинська, Е. К.
2022Підготовка магістрів спеціальності 014 середня освіта математика до реалізації принципу наступності у навчанні тем змістової лінії «Рівняння»Лов'янова, І. В.
2022Два підходи до виконання стереометричних побудовЛенчук, І. Г.
2022Проблема наступності між математикою і вищою математикою у коледжіКомкова, О. А.
2022Проблеми реалізації наступності у навчанні математичних дисциплін здобувачів фахової передвищої та вищої освітиКачан, Т. В.
2022Реалізація наступності у навчанні математики в основній та старшій школі на прикладі реалізації змістовної лінії «Рівняння»Цись, Я. В.
2022Наступність у навчанні математики учнів 5-6 класів на основі предметної діяльностіТарасенкова, Н. А.; Акуленко, І. А.
2022Формування ключових компетентностей у шестикласників на уроках математики (на матеріалі підручника С. Скворцової та К. Нєдялкової «Математика. 6 клас»)Скворцова, Світлана Олексіївна; Скворцова, Светлана Алексеевна; Skvortsova, Svitlana Oleksiivna; Нєдялкова, Катерина Василівна; Недялкова, Екатерина Васильевна; Nedyalkova, Katerina
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 37