Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16631
Title: Проблеми реалізації наступності у навчанні математичних дисциплін здобувачів фахової передвищої та вищої освіти
Authors: Качан, Т. В.
Keywords: математична підготовка випускників
випускникs основної школи
фахова передвища освіта
випускники загальноосвітніх шкіл
вивчення математики
Issue Date: 2022
Publisher: Вид-во «Ранок»
Citation: Качан Т. В. Проблеми реалізації наступності у навчанні математичних дисциплін здобувачів фахової передвищої та вищої освіти / Т. В. Качан // Наступність у навчанні математики в умовах реформи загальної середньої освіти: реалії та перспективи: збірник наукових праць за матеріалами Всеукраїнської науково-практичної конференції, 26–28 грудня 2022 р. / Міністерство освіти і науки України, ДЗ «ПНПУ імені К.Д. Ушинського» [та ін.]. – Харків : Вид-во «Ранок», 2022. – С. 63-65.
Abstract: Зміст підготовчих курсів визначається навчальним програмами базової середньої освіти. Організація освітнього процесу минулого року здійснювалась в очному і дистанційному режимах, або за змішаною формою, що поєднує очний і дистанційний режими. Випускники загальноосвітніх шкіл навчалися за Типовою освітньою програмою або вивчали математику поглиблено з 8 класу, тому мета математичної підготовки випускників основної школи до вступу в заклади фахової передвищої освіти - допомогти абітурієнтам систематизувати свої знання з математики за курс базової школи, глибше ознайомитися з деякими методами розв'язування задач, підтягти і вдосконалити свої навички та здібності та на належному рівні підготуватися до вступних іспитів. Також навчання на курсах сприяє адаптації слухачів до форм і методів навчання, які використовуються під час навчання у коледжі.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16631
Appears in Collections:Наступність у навчанні математики в умовах реформи загальної середньої освіти: реалії та перспективи (2022)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kachan T. V.pdf3.12 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.