Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16634
Title: Підготовка магістрів спеціальності 014 середня освіта математика до реалізації принципу наступності у навчанні тем змістової лінії «Рівняння»
Authors: Лов'янова, І. В.
Keywords: підготовка магістрів
принцип наступності у навчанні математики
рівняння
реалізація принципу наступності
Issue Date: 2022
Publisher: Вид-во «Ранок»
Citation: Лов'янова І. В. Підготовка магістрів спеціальності 014 середня освіта математика до реалізації принципу наступності у навчанні тем змістової лінії «Рівняння» / І. В. Лов'янова // Наступність у навчанні математики в умовах реформи загальної середньої освіти: реалії та перспективи: збірник наукових праць за матеріалами Всеукраїнської науково-практичної конференції, 26–28 грудня 2022 р. / Міністерство освіти і науки України, ДЗ «ПНПУ імені К.Д. Ушинського» [та ін.]. – Харків : Вид-во «Ранок», 2022. – С. 70-72.
Abstract: Метод рівносильних перетворень є одним з найпоширеніших методів розв’язування рівнянь і нерівностей будь-якого виду. Даний метод базується на понятті рівносильних рівнянь (нерівностей) та тих перетвореннях рівнянь (нерівностей), що призводять до заміни їх на рівносильне рівняння (нерівність). Розглянемо як на прикладі розгляду методики навчання методу рівносильних перетворень рівнянь продемонструвати магістрам спеціальності 014 Середня освіта математика реалізацію принципу наступності у вивчення тем змістової лінії «Рівняння». Одним із способів організації роботи магістрів є створення динамічних мікрогруп і виконання ними самостійних творчих завдань з презентацією результатів на практичних заняттях.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16634
Appears in Collections:Наступність у навчанні математики в умовах реформи загальної середньої освіти: реалії та перспективи (2022)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Lovyanova.pdf3.12 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.