Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16636
Title: Інтегративний підхід як один із засобів реалізації програми великої трансформації «Освіта 4.0: Український світанок»
Authors: Бурда, М. І.
Keywords: програма трансформації
освіта 4.0: український світанок
пріоритетні дидактичні засади шкільної освіти
реалізація вимог до шкільної освіти
метапредметна інтеграція
модернізація змісту базової середньої освіти
Issue Date: 2022
Publisher: Вид-во "Ранок"
Citation: Бурда М. І. Інтегративний підхід як один із засобів реалізації програми великої трансформації «Освіта 4.0: Український світанок» / М. І. Бурда // Наступність у навчанні математики в умовах реформи загальної середньої освіти: реалії та перспективи: збірник наукових праць за матеріалами Всеукраїнської науково-практичної конференції, 26–28 грудня 2022 р. / Міністерство освіти і науки України, ДЗ «ПНПУ імені К.Д. Ушинського» [та ін.]. – Харків : Вид-во «Ранок», 2022. – С. 75-76.
Abstract: Цілі і зміст шкільної освіти мають враховувати як сучасний рівень техніки, технологій, промисловості, так і розвиток їх на найближчу перспективу. Нині епоха завершення третього рівня технологічного розвитку, який назвалиIndustry 3.0(електроніка, інформаційно-комунікаційні технології, автоматизація та часткова роботизація виробничих процесів тощо).Відбувається перехід до наступного рівня – Industry 4.0(штучний інтелект, кіберфізичні системи,промислова і комунікаційна діджиталізація, роботизація виробничих процесів, інтернет речей, складні інформаційні системи, аналітика великих даних та ін.). На етапі переходу постають нові запити до шкільної освіти. В Програмі великої трансформації«Освіта 4.0: український світанок» основною вимогою є забезпечення відповідності вітчизняної системи освіти технологічному укладуIndustry 4.0.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16636
Appears in Collections:Наступність у навчанні математики в умовах реформи загальної середньої освіти: реалії та перспективи (2022)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Burda.pdf2.68 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.