Бібліотека у сучасному інформаційному просторі: проблеми та перспективи (до 100-річчя бібліотеки Університету Ушинського) Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 43
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Особливості обслуговування користувачів наукових бібліотек ЗВО в умовах дистанційного та змішаного навчанняШкурко, О. П.
2023Бібліотека як соціальна інституція пам’яті : ресурс креативного атмосферного середовищаШкира, О. І.
2023Функціональні можливості електронної бібліотеки Львівського національного університету природокористуванняШафранська, С. В.
2023Інформаційно-бібліографічне забезпечення наукових досліджень персоналій галузі В ДНАББ ІМ. В. Г. ЗаболотногоУглова, О. В.
2023Інноваційні підходи до бібліотечно-інформаційного обслуговуванняТуровська, Л. О.
2023Освітньо-мистецький фонд бібліотеки художньо-графічного факультету в змісті професійної підготовки майбутніх учителів та художниківТвердохлібова, Яніна Миколаївна; Ковалевська, Д. С.; Твердохлебова, Янина Николаевна; Tverdokhlibova, Yanina Nikolaevna
2023Біобібліографічні ресурси бібліотеки : погляд через призму сучасностіРусначенко, Т. М.
2023Робота бібліотеки в реаліях воєнного часуПерепелиця, І. Г.
2023Діяльність бібліотеки Університету Ушинського у 2000–2020-х рр.Панченко, Ірина Володимирівна; Панченко, Ирина Владимировна; Panchenko, Iryna Volodymyrivna
2023Формування предметних рубрик в електронному каталозі бібліотеки в умовах російсько-української інформаційної війни на прикладі досвіду наукової бібліотеки НаУКМАПавлів, Н. Г.
2023Студентська бібліотека в контексті історії бібліотеки Ніжинського юридичного ліцею князя Безбородька (1840–1875 рр.)Осіпова, Г. С.
2023Робота бібліотеки ЛНМУ імені Данила Галицького в умовах карантину та військового стану : завдання і роль в забезпеченні науково-освітнього процесуНадрага, М. С.; Васільєва, С. В.
2023Системне формування електронних інформаційних ресурсів в державній науково-технічній бібліотеці УкраїниМоскаленко, О. О.
2023«Дорослі» життєписи дитячих письменників і подвійна адресація видань для дітей у бібліотечній роботі з дорослим читачемМарченко, Н. П.
2023Онлайн-комунікація як важлива сфера діяльності сучасного бібліотекаряМаксим, Оксана Анатоліївна; Maksym, Oksana
2023Інформаційні потреби віддалених користувачів бібліотек півдня УкраїниЛуговцев, Ю. М.
2023Редакторська діяльність у формуванні вектору розвитку журналу 20-30-х років «Червоний шлях»Лощинська, Н. В.
2023Бібліотека & молодь : про що говорять соціологічні дослідженняЛісова, І. В.
2023Бібліотека Харківського національного університету будівництва та архітектури: вчора та сьогодніКукса, Н. Б.; Скибінський, А. О.; Воробйова, Н. В.
2023Фундаментальна бібліотека ОДАУ – історія довжиною в століттяКрайтель, О. П.; Даніленко, В. М.; Башкатова, Г. О.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 43