Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16747
Title: Онлайн-комунікація як важлива сфера діяльності сучасного бібліотекаря
Authors: Максим, Оксана Анатоліївна
Maksym, Oksana
Keywords: наукова комунікація
онлайн-комунікація бібліотекаря
віртуальне спілкування
сучасні засоби наукової комунікації
електронне листування
ділове спілкування
Issue Date: 2023
Publisher: Державний заклад "Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського"
Citation: Максим О. А. Онлайн-комунікація як важлива сфера діяльності сучасного бібліотекаря / О. А. Максим // Бібліотека у сучасному інформаційному просторі: проблеми та перспективи (до 100-річчя бібліотеки Університету Ушинського) : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної бібліотечної конференції (17 листопада 2022 р., м. Одеса) / упоряд. О. П. Спасскова, І. В. Панченко, О. А. Максим. – Одеса : Південноукр. нац. пед. ун-т ім. К. Д. Ушинського, 2023. – С. 116-119.
Abstract: В умовах карантинних обжемень та в період військового стану питання онлайн- комунікації стало актуальним та є нагальним до вивчення. У стінах бібліотеки Університету Ушинського вже проводились лекція для співробітників «Сучасна онлайн-комунікація бібліотекаря (ділове листування)» та курси підвищення кваліфікації для науковців «Сучасна онлайн-комунікація співробітників закладів вищої освіти (культура віртуального спілкування)». Комунікація – це взаємодія між людьми за допомогою вербального або невербального спілкування, є обміном інформацією. Потреба в спілкуванні – це одна з основних потреб людини. У процесі спілкування встановлюється та здійснюється контакт між людьми, який проходить складну взаємодію, що спрямована на обмін думками й поглядами.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16747
Appears in Collections:Бібліотека у сучасному інформаційному просторі: проблеми та перспективи (до 100-річчя бібліотеки Університету Ушинського)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Maksym Oksana.pdf2.63 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.