Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16750
Title: Робота бібліотеки ЛНМУ імені Данила Галицького в умовах карантину та військового стану : завдання і роль в забезпеченні науково-освітнього процесу
Authors: Надрага, М. С.
Васільєва, С. В.
Keywords: бібліотека
карантин
військовий стан
послуги
інформаційні ресурси
Issue Date: 2023
Publisher: Державний заклад "Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського"
Citation: Надрага М. С. Робота бібліотеки ЛНМУ імені Данила Галицького в умовах карантину та військового стану : завдання і роль в забезпеченні науково-освітнього процесу / М. С. Надрага, С. В. Васільєва // Бібліотека у сучасному інформаційному просторі: проблеми та перспективи (до 100-річчя бібліотеки Університету Ушинського) : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної бібліотечної конференції (17 листопада 2022 р., м. Одеса) / упоряд. О. П. Спасскова, І. В. Панченко, О. А. Максим. – Одеса : Південноукр. нац. пед. ун-т ім. К. Д. Ушинського, 2023. – С. 125-129.
Abstract: Інформаційна підтримка наукового та освітнього процесів стала одним із найголовніших завдань у роботі Бібліотеки ЛНМУ імені Данила Галицького під час пандемії COVID-19. Активізація дистанційного навчання студентів суттєво змінила функції бібліотеки, яка у своїй діяльності безпосередньо долучається до виконання освітніх завдань університету, допомагає користувачам адаптуватися в інформаційному просторі та забезпечує широкий доступ до наукової інформації та інформаційних ресурсів. Бібліотека продовжує виконувати свої основні функції, поєднуючи їх з новими викликами, що диктують події та час. Попри всі складнощі сьогодення, бібліотечний фонд поповнюється вітчизняними та іноземними виданнями : науковою, науково-популярною літературою, офіційними виданнями, документами на традиційних та електронних носіях інформації. Формування бібліотечного фонду базується на моніторингу навчальних планів, програм та тематики наукових досліджень університету, постійно здійснюється аналіз книгозабезпеченості навчальних дисциплін, що дозволяє комплектувати фонд новими документами у відповідності до ліцензійних норм та вимог. У період карантину студенти завжди мали можливість отримувати та повертати навчальні комплекти літератури.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16750
Appears in Collections:Бібліотека у сучасному інформаційному просторі: проблеми та перспективи (до 100-річчя бібліотеки Університету Ушинського)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Nadraga.pdf2.63 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.