Актуальні проблеми сучасної психології (2021) Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 40
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Особливості стилей поведінки в конфліктних ситуаціях сучасних підлітківФедоров, Н.; Грек, Олена Миколаївна; Грек, Елена Николаевна; Grek, Olena Mykolayivna
2021Особливості прояву особистісного потенціалу студентів в умовах пристосування до дистанційної форми освітиПетрова, О. Ю.; Салюк, М. А.
2021Вплив медіапростору на когнітивний та емоційний компонент амбівалентного материнства сучасних жінокЛеник, В.-М. М.
2021Використання штучного емоційного інтелекту для діагностики розвитку пізнавальних процесів у процесі дистанційної навчальної діяльності студентівДолгополов, С. Ю.
2021До проблеми дослідження психологічної безпеки медичних сестер в умовах пандеміїГрек, Олена Миколаївна; Грек, Елена Николаевна; Grek, Olena Mykolayivna; Толстих, Г. М.
2021Психологічні особливості розвитку мотивації навчання студентів в умовах дистанційного навчанняГоловська, Ірина Георгіївна; Головская, Ирина Георгиевна; Holovska, Iryna; Чернєва, Т. М.
2021Дослідження емоційного вигорання у вихователів, що працюють з особливими дітьмиРозіна, Ірина Володимирівна; Розина, Ирина Владимировна; Rozina, Irina Volodymyrivna; Олішевська, О. В.
2021Психологічні особливості емоційного стану батьків, що виховують дітей з відхиленнями у розвиткуРозіна, Ірина Володимирівна; Розина, Ирина Владимировна; Rozina, Irina Volodymyrivna; Любецька, Н. О.
2021До проблеми особливостей пізнавальної сфери молодших школярів з ознаками гіперактивностіКуліш, В. О.; Сергєєва, І. В.
2021Програма практичного психолога з розвитку когнітивних функцій у дітей молодшого вікуЗлатіна, Б. К.
2021Взаємозв’язок я-концепції та соціально-психологічної адаптації у студентів з обмеженими можливостями здоров’я до навчання у закладі вищої освітиБогдановський, С. О.; Гуляєва, О. В.
2021Психологічний супровід корекції уваги підлітків із затримкою психічного розвиткуБілоус, Р. М.; Брага, С. Ю.
2021Роль матері у родиніАлордей, Т. Д. Б.
2021Особливості соціалізації вихованців інституційних закладівЮденич, О. Е.
2021Розвиток емоційного інтелекту молодших школярів засобами мультиплікаціїУлітіна, К. С.; Старинська, О. В.
2021Психологічні особливості тривожності у дорослих осіб в умовах пандеміїТростян, Олена Андріївна; Атаманюк, Зоя Миколаївна; Атаманюк, Зоя Николаевна; Atamanyuk, Zoya Mykolaivna
2021Особливості життєвих цінностей та переживання самотності в осіб різних вікових групСолонько, А. М.; Колесніченко, Л. А.
2021Психологічні особливості конфліктів в молодій сім’ї під час пандеміїРозіна, Ірина Володимирівна; Розина, Ирина Владимировна; Rozina, Irina Volodymyrivna; Мунтян, Н. В.
2021Порівняльний аналіз особливостей взаємозв’язку суб’єктивного відчуття самотності та безнадійності з формуванням суїцидальних тенденцій у ранньому дорослому віціПіскун, В. С.; Шевчук, В. В.
2021Взаємозв’язок типу акцентуації характеру підлітка з готовністю до самостійного життяПідбуцька, Н. В.; Сироєжко, А. В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 40