Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/2857
Назва: | Виробнича етика у хлібопекарництві: а чи дійсно хліб святий? |
Інші назви: | Industrial ethics in bakery: is it really holy bread? |
Автори: | Мельникова, Катерина Олегівна Рибка, Наталія Миколаївна Rybka, N. M. |
Ключові слова: | етика хлібопекарські підприємства отримання максимального прибутку типи обману |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» |
Бібліографічний опис: | Мельникова К. О. Виробнича етика у хлібопекарництві: а чи дійсно хліб святий?/ К. О. Мельникова, Н. М. Рибка // Концепти соціокультурної трансформації сучасного суспільства : матеріали ІІ Міжнар. наук. конф. (26-27 травня 2017 року, Одеса). — Одеса, 2017. — С. 263-267. |
Короткий огляд (реферат): | Наш час особливо страждає від неякісно харчування, а воно відбивається в першу чергу на здоров'я людини, на його психіці. А хліб, як один з головних продуктів продовольчого кошика, впливає на це масово, що робить дану проблему соціально-економічної і резонансною. Багато хлібопекарських підприємств користуються неетичними методами, які ведуть до дуже серйозних наслідків. Метою дослідження є дослідження і аналіз синтезу філософського поняття «етика» і хлібопекарської промисловості |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/2857 |
Розташовується у зібраннях: | Концепти соціокультурної трансформації сучасного суспільства (2017) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
melnykova.pdf | 189.73 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.