Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/2857
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМельникова, Катерина Олегівна-
dc.contributor.authorРибка, Наталія Миколаївна-
dc.contributor.authorRybka, N. M.-
dc.date.accessioned2019-08-05T06:31:00Z-
dc.date.available2019-08-05T06:31:00Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationМельникова К. О. Виробнича етика у хлібопекарництві: а чи дійсно хліб святий?/ К. О. Мельникова, Н. М. Рибка // Концепти соціокультурної трансформації сучасного суспільства : матеріали ІІ Міжнар. наук. конф. (26-27 травня 2017 року, Одеса). — Одеса, 2017. — С. 263-267.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/2857-
dc.description.abstractНаш час особливо страждає від неякісно харчування, а воно відбивається в першу чергу на здоров'я людини, на його психіці. А хліб, як один з головних продуктів продовольчого кошика, впливає на це масово, що робить дану проблему соціально-економічної і резонансною. Багато хлібопекарських підприємств користуються неетичними методами, які ведуть до дуже серйозних наслідків. Метою дослідження є дослідження і аналіз синтезу філософського поняття «етика» і хлібопекарської промисловостіuk
dc.language.isootheruk
dc.publisherДержавний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»uk
dc.subjectетикаuk
dc.subjectхлібопекарські підприємстваuk
dc.subjectотримання максимального прибуткуuk
dc.subjectтипи обмануuk
dc.titleВиробнича етика у хлібопекарництві: а чи дійсно хліб святий?uk
dc.title.alternativeIndustrial ethics in bakery: is it really holy bread?uk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Концепти соціокультурної трансформації сучасного суспільства (2017)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
melnykova.pdf189.73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.