Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2857
Title: Виробнича етика у хлібопекарництві: а чи дійсно хліб святий?
Other Titles: Industrial ethics in bakery: is it really holy bread?
Authors: Мельникова, Катерина Олегівна
Рибка, Наталія Миколаївна
Rybka, N. M.
Keywords: етика
хлібопекарські підприємства
отримання максимального прибутку
типи обману
Issue Date: 2017
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Мельникова К. О. Виробнича етика у хлібопекарництві: а чи дійсно хліб святий?/ К. О. Мельникова, Н. М. Рибка // Концепти соціокультурної трансформації сучасного суспільства : матеріали ІІ Міжнар. наук. конф. (26-27 травня 2017 року, Одеса). — Одеса, 2017. — С. 263-267.
Abstract: Наш час особливо страждає від неякісно харчування, а воно відбивається в першу чергу на здоров'я людини, на його психіці. А хліб, як один з головних продуктів продовольчого кошика, впливає на це масово, що робить дану проблему соціально-економічної і резонансною. Багато хлібопекарських підприємств користуються неетичними методами, які ведуть до дуже серйозних наслідків. Метою дослідження є дослідження і аналіз синтезу філософського поняття «етика» і хлібопекарської промисловості
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2857
Appears in Collections:Концепти соціокультурної трансформації сучасного суспільства (2017)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
melnykova.pdf189.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.