Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2857
Назва: Виробнича етика у хлібопекарництві: а чи дійсно хліб святий?
Інші назви: Industrial ethics in bakery: is it really holy bread?
Автори: Мельникова, Катерина Олегівна
Рибка, Наталія Миколаївна
Rybka, N. M.
Ключові слова: етика
хлібопекарські підприємства
отримання максимального прибутку
типи обману
Дата публікації: 2017
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Мельникова К. О. Виробнича етика у хлібопекарництві: а чи дійсно хліб святий?/ К. О. Мельникова, Н. М. Рибка // Концепти соціокультурної трансформації сучасного суспільства : матеріали ІІ Міжнар. наук. конф. (26-27 травня 2017 року, Одеса). — Одеса, 2017. — С. 263-267.
Короткий огляд (реферат): Наш час особливо страждає від неякісно харчування, а воно відбивається в першу чергу на здоров'я людини, на його психіці. А хліб, як один з головних продуктів продовольчого кошика, впливає на це масово, що робить дану проблему соціально-економічної і резонансною. Багато хлібопекарських підприємств користуються неетичними методами, які ведуть до дуже серйозних наслідків. Метою дослідження є дослідження і аналіз синтезу філософського поняття «етика» і хлібопекарської промисловості
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2857
Розташовується у зібраннях:Концепти соціокультурної трансформації сучасного суспільства (2017)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
melnykova.pdf189.73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.