Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/20042
Назва: Філософія компетентностного підходу в освіті
Автори: Маді, Г. І.
Ключові слова: компетентнісний підхід
компетентність
професійна компетентність
соціокультурна компетентність
освіта
безперервна освіта
творча особистість
суспільство метамодерну
соціалізація
Дата публікації: 2024
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Маді Г. І. Філософія компетентностного підходу в освіті / Г. І. Маді // Перспективи : соціально-політичний журнал. – 2024. – № 1. – С. 212-218.
Короткий огляд (реферат): Компетентнісний підхід до навчання є актуальною тенденцією сучасної світо- вої системи освіти, що дозволяє вирішити суперечності між традиційними вимогами, що висуваються до освітнього процесу, сучасними запитами суспільства та потребами творчої особистості в результатах освіти. Нові вимоги до якості освіти ініціюють розробку спо- собів реалізації компетентнісного підходу вже на початковому етапі навчання. Сутністю даного підходу є формування у творчої особистості узагальнених надпредметних вмінь, що уявляють собою інтегральні характеристики якості її підготовки, пов'язані зі здатністю цільового осмисленого застосування комплексу знань, умінь і способів діяльності, в тому числі і соціально-професійної, в умовах постійної трансформації.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/20042
Розташовується у зібраннях:2024

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
29.pdf275.51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.