Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17527
Назва: Інноваційні підходи до викладання дисципліни «Товарознавство. Харчові продукти» під час дистанційного навчання
Автори: Карбівнича, Тетяна Василівна
Ключові слова: викладання дисципліни
товарознавство
харчові продукти
дистанційне навчання
Дата публікації: 2023
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Карбівнича Т. В. Інноваційні підходи до викладання дисципліни «Товарознавство. Харчові продукти» під час дистанційного навчання / Тетяна Василівна Карбівнича // Сучасні методи та форми організації освітнього процесу у закладах вищої освіти : збірник матеріалів всеукраїнської науково-методичної конференції. - Одеса : Університет Ушинського, 2023. - С. 43-44.
Короткий огляд (реферат): Застосування різних інтерактивних технологій дозволяє проводити навчання в легкій та цікавій формі, що спонукає студентів бути активними учасниками освітнього процесу, а не просто спостерігачами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17527
Розташовується у зібраннях:Сучасні методи та форми організації освітнього процесу у закладах вищої освіти (2023)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Karbivnycha.pdf3.82 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.