Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17527
Title: Інноваційні підходи до викладання дисципліни «Товарознавство. Харчові продукти» під час дистанційного навчання
Authors: Карбівнича, Тетяна Василівна
Keywords: викладання дисципліни
товарознавство
харчові продукти
дистанційне навчання
Issue Date: 2023
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Карбівнича Т. В. Інноваційні підходи до викладання дисципліни «Товарознавство. Харчові продукти» під час дистанційного навчання / Тетяна Василівна Карбівнича // Сучасні методи та форми організації освітнього процесу у закладах вищої освіти : збірник матеріалів всеукраїнської науково-методичної конференції. - Одеса : Університет Ушинського, 2023. - С. 43-44.
Abstract: Застосування різних інтерактивних технологій дозволяє проводити навчання в легкій та цікавій формі, що спонукає студентів бути активними учасниками освітнього процесу, а не просто спостерігачами.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17527
Appears in Collections:Сучасні методи та форми організації освітнього процесу у закладах вищої освіти (2023)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Karbivnycha.pdf3.82 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.