Please use this identifier to cite or link to this item:
dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17527
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Карбівнича, Тетяна Василівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-20T08:57:23Z | - |
dc.date.available | 2023-07-20T08:57:23Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Карбівнича Т. В. Інноваційні підходи до викладання дисципліни «Товарознавство. Харчові продукти» під час дистанційного навчання / Тетяна Василівна Карбівнича // Сучасні методи та форми організації освітнього процесу у закладах вищої освіти : збірник матеріалів всеукраїнської науково-методичної конференції. - Одеса : Університет Ушинського, 2023. - С. 43-44. | uk |
dc.identifier.uri | dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17527 | - |
dc.description.abstract | Застосування різних інтерактивних технологій дозволяє проводити навчання в легкій та цікавій формі, що спонукає студентів бути активними учасниками освітнього процесу, а не просто спостерігачами. | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.publisher | Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» | uk |
dc.subject | викладання дисципліни | uk |
dc.subject | товарознавство | uk |
dc.subject | харчові продукти | uk |
dc.subject | дистанційне навчання | uk |
dc.title | Інноваційні підходи до викладання дисципліни «Товарознавство. Харчові продукти» під час дистанційного навчання | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Сучасні методи та форми організації освітнього процесу у закладах вищої освіти (2023) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Karbivnycha.pdf | 3.82 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.