Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/17527
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКарбівнича, Тетяна Василівна-
dc.date.accessioned2023-07-20T08:57:23Z-
dc.date.available2023-07-20T08:57:23Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКарбівнича Т. В. Інноваційні підходи до викладання дисципліни «Товарознавство. Харчові продукти» під час дистанційного навчання / Тетяна Василівна Карбівнича // Сучасні методи та форми організації освітнього процесу у закладах вищої освіти : збірник матеріалів всеукраїнської науково-методичної конференції. - Одеса : Університет Ушинського, 2023. - С. 43-44.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/17527-
dc.description.abstractЗастосування різних інтерактивних технологій дозволяє проводити навчання в легкій та цікавій формі, що спонукає студентів бути активними учасниками освітнього процесу, а не просто спостерігачами.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherДержавний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»uk
dc.subjectвикладання дисципліниuk
dc.subjectтоварознавствоuk
dc.subjectхарчові продуктиuk
dc.subjectдистанційне навчанняuk
dc.titleІнноваційні підходи до викладання дисципліни «Товарознавство. Харчові продукти» під час дистанційного навчанняuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Сучасні методи та форми організації освітнього процесу у закладах вищої освіти (2023)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Karbivnycha.pdf3.82 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.