Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17527
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКарбівнича, Тетяна Василівна-
dc.date.accessioned2023-07-20T08:57:23Z-
dc.date.available2023-07-20T08:57:23Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКарбівнича Т. В. Інноваційні підходи до викладання дисципліни «Товарознавство. Харчові продукти» під час дистанційного навчання / Тетяна Василівна Карбівнича // Сучасні методи та форми організації освітнього процесу у закладах вищої освіти : збірник матеріалів всеукраїнської науково-методичної конференції. - Одеса : Університет Ушинського, 2023. - С. 43-44.uk
dc.identifier.uridspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17527-
dc.description.abstractЗастосування різних інтерактивних технологій дозволяє проводити навчання в легкій та цікавій формі, що спонукає студентів бути активними учасниками освітнього процесу, а не просто спостерігачами.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherДержавний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»uk
dc.subjectвикладання дисципліниuk
dc.subjectтоварознавствоuk
dc.subjectхарчові продуктиuk
dc.subjectдистанційне навчанняuk
dc.titleІнноваційні підходи до викладання дисципліни «Товарознавство. Харчові продукти» під час дистанційного навчанняuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Сучасні методи та форми організації освітнього процесу у закладах вищої освіти (2023)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Karbivnycha.pdf3.82 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.