Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/17527| Title: | Інноваційні підходи до викладання дисципліни «Товарознавство. Харчові продукти» під час дистанційного навчання | 
| Authors: | Карбівнича, Тетяна Василівна | 
| Keywords: | викладання дисципліни товарознавство харчові продукти дистанційне навчання | 
| Issue Date: | 2023 | 
| Publisher: | Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» | 
| Citation: | Карбівнича Т. В. Інноваційні підходи до викладання дисципліни «Товарознавство. Харчові продукти» під час дистанційного навчання / Тетяна Василівна Карбівнича // Сучасні методи та форми організації освітнього процесу у закладах вищої освіти : збірник матеріалів всеукраїнської науково-методичної конференції. - Одеса : Університет Ушинського, 2023. - С. 43-44. | 
| Abstract: | Застосування різних інтерактивних технологій дозволяє проводити навчання в легкій та цікавій формі, що спонукає студентів бути активними учасниками освітнього процесу, а не просто спостерігачами. | 
| URI: | http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/17527 | 
| Appears in Collections: | Сучасні методи та форми організації освітнього процесу у закладах вищої освіти (2023) | 
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Karbivnycha.pdf | 3.82 MB | Adobe PDF | View/Open | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
