Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19966
Назва: Навчальний посібник до навчальної дисципліни «Загальна фізика ( Оптика )» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня спеціальност ей 014 Середня освіта (Фізика та астрономія і 014.15 Середня освіта (Природничі науки)
Автори: Совкова, Тетяна Сократівна
Sovkova, Tetiana Sokrativna
Ключові слова: навчальний посібник
фізика
оптика
та астрономія
Дата публікації: 2024
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Совкова Т. С. Навчальний посібник до навчальної дисципліни «Загальна фізика ( Оптика )» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня спеціальност ей 014 Середня освіта (Фізика та астрономія і 014.15 Середня освіта (Природничі науки) / укладач Т. С. Совкова . Одеса : Університет Ушинського, 202 4 . 20 8 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник розроблено відповідно до програм дисципліни «Загальна фізика». До цього посібника включено матеріал, що відноситься до різних явищ оптики, що традиційно розглядаються в рамках курсу. У ньому міститься докладна теоретична частина, а також типові за дачі з прикладами розв’язання що можуть бути використані для практичних занять та як завдання для самостійної роботи студент ів й питан ня для самоконтролю (контрольн і питан ня та тестов і завдан ня Навчальний посібник розрахований на здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 014.08 Середня освіта Фізика та астрономія та Середня освіта (Природничі науки) для самостійного поглибленого вивчення курсу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19966
Розташовується у зібраннях:Кафедра інноваційних технологій та методики навчання природничих дисциплін

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sovkova.pdf7.22 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.