Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19966
Title: Навчальний посібник до навчальної дисципліни «Загальна фізика ( Оптика )» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня спеціальност ей 014 Середня освіта (Фізика та астрономія і 014.15 Середня освіта (Природничі науки)
Authors: Совкова, Тетяна Сократівна
Sovkova, Tetiana Sokrativna
Keywords: навчальний посібник
фізика
оптика
та астрономія
Issue Date: 2024
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Совкова Т. С. Навчальний посібник до навчальної дисципліни «Загальна фізика ( Оптика )» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня спеціальност ей 014 Середня освіта (Фізика та астрономія і 014.15 Середня освіта (Природничі науки) / укладач Т. С. Совкова . Одеса : Університет Ушинського, 202 4 . 20 8 с.
Abstract: Навчальний посібник розроблено відповідно до програм дисципліни «Загальна фізика». До цього посібника включено матеріал, що відноситься до різних явищ оптики, що традиційно розглядаються в рамках курсу. У ньому міститься докладна теоретична частина, а також типові за дачі з прикладами розв’язання що можуть бути використані для практичних занять та як завдання для самостійної роботи студент ів й питан ня для самоконтролю (контрольн і питан ня та тестов і завдан ня Навчальний посібник розрахований на здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 014.08 Середня освіта Фізика та астрономія та Середня освіта (Природничі науки) для самостійного поглибленого вивчення курсу.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19966
Appears in Collections:Кафедра інноваційних технологій та методики навчання природничих дисциплін

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Sovkova.pdf7.22 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.