Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19608
Назва: Специфіка співробітництва ЄС та України в умовах війни
Автори: Мамонтова, Е. В.
Ключові слова: євроінтеграція
Європейське співтовариство
вроінтеграційна стратегія України
війна
Дата публікації: 2024
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», Центр соціально-політичних досліджень «Politicus»
Бібліографічний опис: Мамонтова Е. Специфіка співробітництва ЄС та України в умовах війни / Е. Мамонтова // Сучасна українська держава: вектори розвитку та шляхи мобілізації ресурсів матеріали VII Всеукраїнської науково-практичної конференції ( м. Одеса, 30 квітня 2024 р.). – Одеса : ДЗ «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», Центр соціально-політичних досліджень «Politicus», 2024. – С. 51-53.
Короткий огляд (реферат): Сьогодні ключовим чинником, що вплинув на темпи та філософію реалізації євроінтеграційної стратегії України, стала широкомасштабна агресія рф. Війна об’єднала українську націю навколо цінностей гідності, свободи, незалежності. Українці своїм мужнім супротивом довели непохитну вірність європейському вибору. Все це не могло не позначитись на активізації двостороннього процесу євроінтеграції. Політика ЄС щодо України отримала новий поштовх. Колосальні гуманітарні та матеріальні втрати, що несе Україна в цій війні, змусили Європейське співтовариство переглянути підходи та пріоритети у сфері безпеки та по новому подивитись на місце України в системі колективної безпеки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19608
Розташовується у зібраннях:Сучасна українська держава: вектори розвитку та шляхи мобілізації ресурсів (2024)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mamontova.pdf417.03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.