Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19380
Title: Методичні рекомендації до проведення практики виробничої (педагогічної з трудового навчання та технологій, інформатики в профільній школі) за спеціальністю 014 Середня освіта (Трудове навчання та технології.) другим (магістерським) рівнем
Authors: Савчук, Олена Петрівна
Savchuk, Olena Petrivna
Keywords: положення виробничої практики
практична підготовкастудентів
критерії оцінюван практики
вимоги до оформлення звітної документації
Issue Date: 2024
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Савчук О. П. Методичні рекомендації до проведення практики виробничої (педагогічної з трудового навчання та технологій, інформатики в профільній школі) за спеціальністю 014 Середня освіта (Трудове навчання та технології.) другим (магістерським) рівнем. Одеса: Університет Ушинського», 2024. - 32 с.
Abstract: Практика виробнича (педагогічна з трудового навчання та технологій, інформатики в профільній школі) виступає інтегрованим і визначальним компонентом особистісно-професійного становлення майбутнього фахівця трудового навчання та технологій і є проміжною ланкою між теорією і практичною фаховою діяльністю, що націлена на формування у здобувачів вищої освіти на розвиток професійного мислення, умінь розв’язувати практичні завдання, швидко орієнтуватись в ситуації, приймати оптимальні рішення. Методичні рекомендації до проведення практики виробничої (педагогічної з трудового навчання та технологій, інформатики в профільній школі) за спеціальністю 014 Середня освіта (Трудове навчання та технології) другим (магістерським) рівнем складені відповідно до освітньо-професійної програми «Середня освіта (Трудове навчання та технології. Інформатика)» та робочої програми ОК.15 Практика виробнича (педагогічна з трудового навчання та технологій, інформатики в профільній школі) спеціальності: 014 Середня освіта (Трудове навчання та технології). Методичні рекомендації охоплюють комплекс питань, пов’язаних з проходженням та організацією практики виробничої (педагогічної з трудового навчання та технологій, інформатики в профільній школі) допоможуть магістрам спеціальності: 014 Середня освіта (Трудове навчання та технології) правильно спланувати та організувати діяльність під час залучення до практики, ознайомитися із зразками документів та оформити необхідну звітну документацію. Методичні рекомендації можуть стати у нагоді науково педагогічним і педагогічним працівникам, магістрам, усім, хто цікавиться проблемами організації та проведення практики виробничої (педагогічної з трудового навчання та технологій, інформатики в профільній школі).
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19380
Appears in Collections:Кафедра технологічної і професійної освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Savchuk.pdf819.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.