Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19292
Назва: Розвиток естетичного смаку майбутніх фахівців у галузі музичного мистецтва в процесі вокальної підготовки
Автори: Юань Цзінцзе
Клюєва, Сніжана Дмитрівна
Kluyeva, Snezhana Dmitrevna
Ключові слова: естетичний смак
вокальна підготовка
майбутні фахівці
Дата публікації: 2023
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Юань Цзінцзе, Клюєва, С. Розвиток естетичного смаку майбутніх фахівців у галузі музичного мистецтва в процесі вокальної підготовки / Юань Цзінцзе, С. Клюєва // Музична та хореографічна освіта в контексті культурного розвитку суспільства. Матеріали і тези ІХ Міжнародної конференції молодих учених та студентів (Одеса 20-21 жовтня 2023 р.). ― Т. 2. ― Одеса: ПНПУ імені К. Д. Ушинського, 2023. ― С. 68-70.
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена проблемі формування естетичного смаку майбутніх фахівців в галузі музичного мистецтва. У роботі охарактеризовані зміст та структур естетичного смаку, визначені можливості створення комплексної системи художньо-творчого розвитку майбутніх викладачів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19292
Розташовується у зібраннях:Музична та хореографічна освіта в контексті культурного розвитку суспільства (2023) Т. 2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
31.pdf2.7 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.