Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19230
Title: Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Теоретична фізика»
Authors: Шкатуляк, Наталія Михайлівна
Shkatulyak, Natalya Mykhailivna
Keywords: методичні рекомендації
практичні заняття
самостійна робота
фізика
теоретична фізика
Issue Date: 2024
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Теоретична фізика» / укладач Н. М. Шкатуляк – Одеса, Університет Ушинського, 2024. 34 с.
Abstract: Методичні рекомендації до практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Теоретична фізика (Електродинаміка)» мають на меті допомогти студентам засвоїти теоретичний матеріал та знайти підходи до Розв’язання типових задач та завдань підвищеної складності з теми «Рівняння Максвелла», в яку входять питання математичної теорії електромагнітного поля. В роботі представлено методичні рекомендації щодо Розв’язання задач з питань «теорії поля», які викликають у студентів певні труднощі. Наведено алгоритми та приклади Розв’язання задач, завдання для самостійної роботи та теоретичні відомості до їх розв’язання. Рекомендовано для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта (Фізика) з метою закріплення, поглиблення й узагальнення знань, одержаних під час навчання
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19230
Appears in Collections:Кафедра прикладної математики та інформатики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Мет.розр.т.ф..pdf1.16 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.