Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19215
Назва: Методичні рекомендації до проведення практичних занять, організації самостійної роботи з навчальної дисципліни "Організація освітньої діяльності ів закладах фахової передвищої та вищої освіти" для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти, спец. 014.11 Середня освіта ( Фізична культура)
Автори: Княжева, Ірина Анатоліївна
Knyazheva, Iryna Anatoliyivna
Ключові слова: методичні рекомендації з фізичної культури
самостійна робота
освітня діяльність
навчально-дослідні завдання
діагностування і критерії оцінювання
викладання спортивно-педагогічних дисциплін
здоровий спосіб життя
вища
Дата публікації: 2024
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Княжева І. А. Методичні рекомендації до проведення практичних занять, організації самостійної роботи з навчальної дисципліни "Організація освітньої діяльності ів закладах фахової передвищої та вищої освіти" для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти, спец. 014.11 Середня освіта ( Фізична культура) / І. А. Княжева. - Одеса : Університет Ушинського, 2024. - 24 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації до проведення практичних занять, організації самостійної роботи обов’язкової навчальної дисципліни "Організація освітньої діяльності в закладах фахової передвищої та вищої освіти"» містять плани проведення, зміст практичних занять і самостійної роботи, тематику індивідуальних навчально-дослідних завдань та методичні рекомендації щодо їх виконання. Розроблені для ознайомлення здобувачів вищої освіти зі структурою та змістом навчальної дисципліни і призначені для планування, підготвоки та проведення праткинчих занять і самостійної роботи.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19215
Розташовується у зібраннях:Кафедра педагогіки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Knyazheva Iryna.pdf3.66 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.