Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18329
Назва: Інтерперсональні відносини у структурі професійної спрямованості студентів
Автори: Тіора, К. І.
Ключові слова: професійна спрямованість
комунікація
інтерперсональні відносини
міжособистісні відносини
товариськість
комунікативна креативність
стиль спілкування
Дата публікації: 2023
Видавництво: ФОП Бєлий А. Є.
Бібліографічний опис: Тіора К. І. Інтерперсональні відносини у структурі професійної спрямованості студентів / К. І. Тіора // Психологічний простір особистості в звичайних та надзвичайних умовах сучасності : Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції «Психологія самоздійснення особистості : теорія, досвід, практика» (19–20 травня 2023 р.) / відп. ред. О. П. Саннікова. Одеса : ФОП Бєлий А. Є., 2023. – С. 83-95.
Короткий огляд (реферат): В статті наведені результати теоретичного та емпіричного дослідження інтерперсональних відносин в структурі професійної спрямованості. Висунена та доведена гіпотеза про те, що існують зв’язки між професійною спрямованістю та типом міжособистісних відносин, комунікативною креативністю та мотивацією спілкування. Зроблено висновок про те, що інтерперсональні відносини займають вагоме місце у структурі професійної спрямованості у студентський період. Для їх ефективності та професійної самореалізації особистості значення має як мотивація спілкування, так і його якість: на яку, зокрема, впливає рівень розвиненості комунікативної креативності та товариськості.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18329
Розташовується у зібраннях:Психологічний простір особистості в звичайних та надзвичайних умовах сучасності : Матеріали Всеукр. науково-практ. конф. «Психологія самоздійснення особистості: теорія, досвід, практика» ( 2023 р.)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tiora K. I..pdf2.02 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.