Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18329
Title: Інтерперсональні відносини у структурі професійної спрямованості студентів
Authors: Тіора, К. І.
Keywords: професійна спрямованість
комунікація
інтерперсональні відносини
міжособистісні відносини
товариськість
комунікативна креативність
стиль спілкування
Issue Date: 2023
Publisher: ФОП Бєлий А. Є.
Citation: Тіора К. І. Інтерперсональні відносини у структурі професійної спрямованості студентів / К. І. Тіора // Психологічний простір особистості в звичайних та надзвичайних умовах сучасності : Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції «Психологія самоздійснення особистості : теорія, досвід, практика» (19–20 травня 2023 р.) / відп. ред. О. П. Саннікова. Одеса : ФОП Бєлий А. Є., 2023. – С. 83-95.
Abstract: В статті наведені результати теоретичного та емпіричного дослідження інтерперсональних відносин в структурі професійної спрямованості. Висунена та доведена гіпотеза про те, що існують зв’язки між професійною спрямованістю та типом міжособистісних відносин, комунікативною креативністю та мотивацією спілкування. Зроблено висновок про те, що інтерперсональні відносини займають вагоме місце у структурі професійної спрямованості у студентський період. Для їх ефективності та професійної самореалізації особистості значення має як мотивація спілкування, так і його якість: на яку, зокрема, впливає рівень розвиненості комунікативної креативності та товариськості.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18329
Appears in Collections:Психологічний простір особистості в звичайних та надзвичайних умовах сучасності : Матеріали Всеукр. науково-практ. конф. «Психологія самоздійснення особистості: теорія, досвід, практика» ( 2023 р.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tiora K. I..pdf2.02 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.