Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16727
Назва: Мандрівна бібліотека, або як втриматися в інформаційному просторі у стані подвійної евакуації
Автори: Лисюк, Ю. О.
Літашова, А. І.
Ключові слова: інформаційний простір
Луганська обласна бібліотека
евакуаціонний період
організація бібліотечних послуг
віртуальний бібліотечний простір
Дата публікації: 2023
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Лисюк Ю. О. Мандрівна бібліотека, або як втриматися в інформаційному просторі у стані подвійної евакуації / Ю. О. Лисюк, А. І. Літашова // Бібліотека у сучасному інформаційному просторі: проблеми та перспективи (до 100-річчя бібліотеки Університету Ушинського) : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної бібліотечної конференції (17 листопада 2022 р., м. Одеса) / упоряд. О. П. Спасскова, І. В. Панченко, О. А. Максим. – Одеса : Південноукр. нац. пед. ун-т ім. К. Д. Ушинського, 2023. – С. 42-45.
Короткий огляд (реферат): Луганська обласна бібліотека вже вдруге переживає евакуацію. З початком антитерористичної операції на Сході Україні 2014 року бібліотека перемістилася до підконтрольного Старобільська, містечка, що знаходилося за 70 км від лінії фронту. Звідти Луганська ОУНБ почала нове життя під брендом Good library, популяризуючи серед населення Луганщини новий формат доступної бібліотеки. Упродовж шести років роботи у Старобільську Good library намагалася охопити якомога більше соціальних майданчиків, аби розширити цільову аудиторію молоді та простежити реакцію користувачів на постійно оновлюваний бібліотечний контент. Бібліотека визначилася з власною стилістикою візуальних продуктів і текстового супроводу та, щонайважливіше, постійно працювала над адаптуванням цих рішень до потреба і зацікавлень своїх онлайнових та офлайнових користувачів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16727
Розташовується у зібраннях:Бібліотека у сучасному інформаційному просторі: проблеми та перспективи (до 100-річчя бібліотеки Університету Ушинського)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Lysyuk.pdf2.33 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.