Бібліотека у сучасному інформаційному просторі: проблеми та перспективи (до 100-річчя бібліотеки Університету Ушинського) Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 43
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Особливості обслуговування користувачів наукових бібліотек ЗВО в умовах дистанційного та змішаного навчанняШкурко, О. П.
2023Бібліотека як соціальна інституція пам’яті : ресурс креативного атмосферного середовищаШкира, О. І.
2023Функціональні можливості електронної бібліотеки Львівського національного університету природокористуванняШафранська, С. В.
2023Інформаційно-бібліографічне забезпечення наукових досліджень персоналій галузі В ДНАББ ІМ. В. Г. ЗаболотногоУглова, О. В.
2023Інноваційні підходи до бібліотечно-інформаційного обслуговуванняТуровська, Л. О.
2023Освітньо-мистецький фонд бібліотеки художньо-графічного факультету в змісті професійної підготовки майбутніх учителів та художниківТвердохлібова, Яніна Миколаївна; Ковалевська, Д. С.; Твердохлебова, Янина Николаевна; Tverdokhlibova, Yanina Nikolaevna
2023Біобібліографічні ресурси бібліотеки : погляд через призму сучасностіРусначенко, Т. М.
2023Робота бібліотеки в реаліях воєнного часуПерепелиця, І. Г.
2023Діяльність бібліотеки Університету Ушинського у 2000–2020-х рр.Панченко, Ірина Володимирівна; Панченко, Ирина Владимировна; Panchenko, Iryna Volodymyrivna
2023Формування предметних рубрик в електронному каталозі бібліотеки в умовах російсько-української інформаційної війни на прикладі досвіду наукової бібліотеки НаУКМАПавлів, Н. Г.
2023Студентська бібліотека в контексті історії бібліотеки Ніжинського юридичного ліцею князя Безбородька (1840–1875 рр.)Осіпова, Г. С.
2023Робота бібліотеки ЛНМУ імені Данила Галицького в умовах карантину та військового стану : завдання і роль в забезпеченні науково-освітнього процесуНадрага, М. С.; Васільєва, С. В.
2023Системне формування електронних інформаційних ресурсів в державній науково-технічній бібліотеці УкраїниМоскаленко, О. О.
2023«Дорослі» життєписи дитячих письменників і подвійна адресація видань для дітей у бібліотечній роботі з дорослим читачемМарченко, Н. П.
2023Онлайн-комунікація як важлива сфера діяльності сучасного бібліотекаряМаксим, Оксана Анатоліївна; Maksym, Oksana
2023Інформаційні потреби віддалених користувачів бібліотек півдня УкраїниЛуговцев, Ю. М.
2023Редакторська діяльність у формуванні вектору розвитку журналу 20-30-х років «Червоний шлях»Лощинська, Н. В.
2023Бібліотека & молодь : про що говорять соціологічні дослідженняЛісова, І. В.
2023Бібліотека Харківського національного університету будівництва та архітектури: вчора та сьогодніКукса, Н. Б.; Скибінський, А. О.; Воробйова, Н. В.
2023Фундаментальна бібліотека ОДАУ – історія довжиною в століттяКрайтель, О. П.; Даніленко, В. М.; Башкатова, Г. О.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 43