Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16723
Назва: Імідж бібліотеки в інформаційному просторі в реаліях війни
Автори: Кирій, С. В.
Ключові слова: вебсайт бібліотеки
імідж бібліотеки
інформаційний простір
інформаційні ресурси
комунікації
медіа
онлайн-заходи
послуги бібліотеки
соціальні мережі
Дата публікації: 2023
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Кирій С. В. Імідж бібліотеки в інформаційному просторі в реаліях війни / С. В. Кирій // Бібліотека у сучасному інформаційному просторі: проблеми та перспективи (до 100-річчя бібліотеки Університету Ушинського) : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної бібліотечної конференції (17 листопада 2022 р., м. Одеса) / упоряд. О. П. Спасскова, І. В. Панченко, О. А. Максим. – Одеса : Південноукр. нац. пед. ун-т ім. К. Д. Ушинського, 2023. – С. 32-36.
Короткий огляд (реферат): Сьогодні новини з України займають перші шпальти світової преси, але це не іміджеве досягнення нашої держави, а страшна загроза війни, яка нависла над усім світом. Війна зламала звичний плин життя, змінила акценти і запустила прискорений процес інтеграції бібліотек та кожного з нас у загальний інформаційний простір суспільства. Чи варто приділяти увагу іміджу бібліотек в реаліях війни? Щодо іміджу бібліотек, то він тісно пов’язаний з їх головним завданням – наданням якісної достовірної інформації через комунікацію з аудиторіями користувачів, колег, партнерів і друзів. Тож комунікація є однією з складових іміджу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16723
Розташовується у зібраннях:Бібліотека у сучасному інформаційному просторі: проблеми та перспективи (до 100-річчя бібліотеки Університету Ушинського)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kiriy.pdf2.33 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.