Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16622
Назва: Забезпечення наступності навчання математики через реалізацію міжпредметних зв'язків
Автори: Ботузова, Ю. В.
Ключові слова: міжпредметні зв'язки
наступності навчання математики
математичні програмні засоби
Дата публікації: 2022
Видавництво: Вид-во "Ранок"
Бібліографічний опис: Ботузова Ю. В. Забезпечення наступності навчання математики через реалізацію міжпредметних зв'язків / Ю. В. Ботузова // Наступність у навчанні математики в умовах реформи загальної середньої освіти: реалії та перспективи: збірник наукових праць за матеріалами Всеукраїнської науково-практичної конференції, 26–28 грудня 2022 р. / Міністерство освіти і науки України, ДЗ «ПНПУ імені К.Д. Ушинського» [та ін.]. – Харків : Вид-во «Ранок», 2022. – С. 36-38.
Короткий огляд (реферат): Дослідники у галузі методики навчання математики досить часто встановлюють співвідношення між наступністю навчання та міжпредметними зв’язками. При цьому одні науковці дотримуються думки, що міжпредметні зв’язки є невід’ємною складовою частиною наступності, а інші – навпаки, що реалізація принципу наступності сприяє формуванню міжпредметних зв’язків. Водночас, розуміємо, що наступність навчання математики як дидактичний принцип, уможливлює інтеграцію суміжних дисциплін, встановлення міжпредметних зв’язків, реалізацію практичної зорієнтованості та професійної спрямованості навчання математики в освітньому процесі на суміжних рівнях освіти.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16622
Розташовується у зібраннях:Наступність у навчанні математики в умовах реформи загальної середньої освіти: реалії та перспективи (2022)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Botuzova.pdf3.12 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.