Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16617
Title: Формування предметної математичної компетентності молодших школярів в умовах позашкільної освіти
Authors: Романишин, Р. Я.
Keywords: предметна математична компетентність
компетентність молодших школярів
формування навичків
нейронаука
формування обчислювальних навичок
початкова освіта
мовна діяльністьі в молодшому шкільному віці
Issue Date: 2022
Publisher: Вид-во "Ранок"
Citation: Романишин Р. Я. Формування предметної математичної компетентності молодших школярів в умовах позашкільної освіти / Р. Я. Романишин // Наступність у навчанні математики в умовах реформи загальної середньої освіти: реалії та перспективи: збірник наукових праць за матеріалами Всеукраїнської науково-практичної конференції, 26–28 грудня 2022 р. / Міністерство освіти і науки України, ДЗ «ПНПУ імені К.Д. Ушинського» [та ін.]. – Харків : Вид-во «Ранок», 2022. – С. 28-31.
Abstract: Аналізуючи сутність предметної математичної компетентності слід зазначити, що в українських освітянських документах, зокрема у концепції НУШ, вона визначена як ключова, оскільки є важливою для ефективної життєдіяльності людини в навколишньому середовищі. Складниками математичної компетентності є уміння та сформовані навички. Увага, короткочасна і робоча пам’ять, необхідні під час виконання ще й низки розумових операцій в умі, у свою чергу, складають основу умінь та навичок – складових математичної компетентності.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16617
Appears in Collections:Наступність у навчанні математики в умовах реформи загальної середньої освіти: реалії та перспективи (2022)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Romanishyn.pdf3.12 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.