Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15547
Назва: Роль комунікації в політиці
Автори: Богаченко, А.
Бакланова, Наталія Михайлівна
Baklanova, Nataliia Mykhailivna
Ключові слова: комунікація
політика
політична комунікація
Дата публікації: 2022
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Богаченко А. Роль комунікації в політиці / А. Богаченко, Н. М. Бакланова // Історичний досвід і сучасність : Матеріали XХVІІІ наукової конференції здобувачів вищої освіти. Статті. / Відп. ред. В. М. Букач. – Вип. 43. – Одеса : ПНПУ, 2022. – C. 51-56.
Короткий огляд (реферат): Загалом аналіз викладеного матеріалу дозволяє зробити висновок про те, що процес політичної комунікації безперервний, але його інтенсивність спостерігається під час загальних виборів, коли для завоювання прихильності використовуються різні засоби впливу на електорат. Політична комунікація здійснюється через засоби масової інформації, політично організовані структури та неформальні канали. Особливістю розвитку сучасного політичного поля є його активне проникнення у функціональні принципи технології, стандартизації, уніфікації та систематизації політичних процесів і відносин. Цей вплив найбільш очевидний у сфері політичної комунікації. Швидке вдосконалення технічних засобів передачі інформації призвело до перенесення центру політичної взаємодії в галузі електронних ЗМІ, що супроводжувалось комерціалізацією, драматизмом, тенденцією до сенсаційності та спотворенням фактів і загалом раціоналізацією політичного світу. Це явище є актуалізацією нових наукових досліджень і є предметом подальшого вивчення політичної комунікації.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15547
Розташовується у зібраннях:Випуск 43

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bokhachenko.pdf166.61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.