Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9824
Title: Методичні рекомендації до практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Актуальні технології з обраного виду спорту»
Authors: Тодорова, Валентина Георгіївна
Todorova, Valentina Heorhiivna
Тітова, Ганна Віталіївна
Titova, Hanna Vitaliivna
Пільова, Світлана Георгіївна
Pilyova, Svitlana Georgiіvna
Keywords: методичні рекомендації
самостійна робота
студенти
актуальні технології
обраний вид спорту
Issue Date: 2020
Publisher: ПНПУ імені К. Д. Ушинського
Citation: Тодорова В. Г., Тітова А. В., Пільова С. Г. Методичні рекомендації до практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Актуальні технології з обраного виду спорту». ПНПУ імені К. Д. Ушинського. - 22 с.
Abstract: Сучасною тенденцією розвитку техніко-естетичних, ситуаційних та циклічних видів спорту є суттєве зростання складності змагальних програм разом із підвищеними вимогами до рівня виконавчої майстерності. В сучасному світі, щоб досягти високих спортивних результатів, необхідна налагоджена система підготовки спортсменів. Найбільшої ефективності у вихованні кваліфікованих спортсменів сьогодні можна досягти виключна з використанням науково обґрунтованої сучасної технології комплексної підготовки кваліфікованих спортсменів. Основа підвищення спортивної результативності будь-якого спортсмена – тренувальний процес, який базується на загальній теорії спорту та теорії і методики обраного виду спорту. Систему спортивної підготовки – це тривалий, багатокомпонентний процес, який представляє собою упорядковану сукупність специфічних тренувальних і змагальних засобів, доцільну їх організацію в поєднанні з зовнішніми факторами і умовами, взаємозалежне використання яких на етапах багаторічної підготовки, доповнюючи і підсилюючи один одного, забезпечує найкращу готовність спортсмена до досягнень.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9824
Appears in Collections:Кафедра теорії і методики фізичної культури та спортивних дисциплін

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
act technologii.pdf857.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.