Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9685
Назва: Навчальний посібник з розвитку професійних мовних та мовленнєвих компетентностей студентів соціально-гуманітарних факультетів.
Інші назви: Textbook for the development of professional language and speech competencies of students of social sciences and humanities.
Автори: Яблонська, Тетяна Миколаївна
Yablonska, Tetyana Mykolaivna
Рудик, Наталя Миколаївна
Rudyk, Natalya
Ключові слова: мовленнєві компетентності студентів
професійні компетентності студентів
мовленнєві навички
професіональна лексика іноземної мови
students' speech competencies
professional competencies of students
speech skills
professional vocabulary of a foreign language
Дата публікації: 2020
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Яблонська Т. М. Навчальний посібник з розвитку про-фесійних мовних та мовленнєвих компетентностей сту-дентів соціально-гуманітарних факультетів /Т. М. Яблон-ська, Н. М. Рудик. – Одеса: видавець Букаєв Вадим Вік-торович, 2020. – 152 с.
Короткий огляд (реферат): Посібник спрямовано на розвиток у здобувачів природнього інтересу до оволодіння професіональною лексикою іноземної мови. Мета посібника полягає у розвитку мовленнєвих навичок та вмінь студентів, який забезпечуватиме необхідну для майбутніх фахівців комунікативну спроможність в сферах професійного спілкування в усній і письмовій формах. Посібник спрямовано на розвиток у здобувачів природнього інтересу до оволодіння професіональною лексикою іноземної мови. Мета посібника полягає у розвитку мов-леннєвих навичок та вмінь студентів, який забезпечуватиме необхідну для майбутніх фахівців комунікативну спроможність в сферах професійного спілкування в усній і письмовій формах. The manual is aimed at developing students' natural interest in mastering the professional vocabulary of a foreign language. The purpose of the manual is to develop students' speaking skills and abilities, which will provide the necessary communication skills for future professionals in the areas of professional communication in oral and written forms.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9685
Розташовується у зібраннях:Кафедра західних і східних мов та методики їх навчання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Yablonska Tetyana Mykolaivna 2020.pdf1.92 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.