Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9685
Title: Навчальний посібник з розвитку професійних мовних та мовленнєвих компетентностей студентів соціально-гуманітарних факультетів.
Other Titles: Textbook for the development of professional language and speech competencies of students of social sciences and humanities.
Authors: Яблонська, Тетяна Миколаївна
Yablonska, Tetyana Mykolaivna
Рудик, Наталя Миколаївна
Rudyk, Natalya
Keywords: мовленнєві компетентності студентів
професійні компетентності студентів
мовленнєві навички
професіональна лексика іноземної мови
students' speech competencies
professional competencies of students
speech skills
professional vocabulary of a foreign language
Issue Date: 2020
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Яблонська Т. М. Навчальний посібник з розвитку про-фесійних мовних та мовленнєвих компетентностей сту-дентів соціально-гуманітарних факультетів /Т. М. Яблон-ська, Н. М. Рудик. – Одеса: видавець Букаєв Вадим Вік-торович, 2020. – 152 с.
Abstract: Посібник спрямовано на розвиток у здобувачів природнього інтересу до оволодіння професіональною лексикою іноземної мови. Мета посібника полягає у розвитку мовленнєвих навичок та вмінь студентів, який забезпечуватиме необхідну для майбутніх фахівців комунікативну спроможність в сферах професійного спілкування в усній і письмовій формах. Посібник спрямовано на розвиток у здобувачів природнього інтересу до оволодіння професіональною лексикою іноземної мови. Мета посібника полягає у розвитку мов-леннєвих навичок та вмінь студентів, який забезпечуватиме необхідну для майбутніх фахівців комунікативну спроможність в сферах професійного спілкування в усній і письмовій формах. The manual is aimed at developing students' natural interest in mastering the professional vocabulary of a foreign language. The purpose of the manual is to develop students' speaking skills and abilities, which will provide the necessary communication skills for future professionals in the areas of professional communication in oral and written forms.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9685
Appears in Collections:Кафедра західних і східних мов та методики їх навчання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Yablonska Tetyana Mykolaivna 2020.pdf1.92 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.