Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/796
Назва: Основні вимоги до написання та оформлення кваліфікаційних робіт : методичні рекомендації (для студ. спец. : 014 Середня освіта (Історія); 027 Музеєзнавство та пам’яткознавство)
Автори: Добролюбська, Юлія Андріївна
Dobrolyubska, Yulia Andriivna
Ліхачова, Ольга Євгенівна
Likhachova, Olha Yevhenivna
Ключові слова: методичні рекомендації
наукова діяльність
наукова робота
оформлення посилань
список оформлення літератури
Дата публікації: 2017
Видавництво: Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського
Бібліографічний опис: Добролюбська Ю. А. Основні вимоги до написання та оформлення кваліфікаційних робіт : методичні рекомендації (для студ. спец. : 014 Середня освіта (Історія); 027 Музеєзнавство та пам’яткознавство) / Ю. А. Добролюбська, О. Є. Ліхачова. – Одеса : ЦВТ, 2017. – 28 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації призначені для навчання студентів – майбутніх істориків, вчителів та викладачів історії, музеєзнавців, пам’яткоохоронців нормам і правилам написання та оформлення атестаційних кваліфікаційних наукових праць, що прийняті в сучасній Україні. Науковою діяльністю вважається інтелектуальна творча праця, спрямована на здобуття і використання нових знань. Нові знання, здобуті в процесі фундаментальних досліджень, можуть бути оформлені у вигляді наукових рефератів, статей, наукових доповідей, курсових, магістерських, дисертаційних робіт. Приведені правила оформлення наукових робіт, список використаної літератури та зразок оформлення титульного аркушу курсової роботи; правила оформлення посилань на архівні документи у дисертаціях, список скорочень назв державних архівних установ України.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/796
Розташовується у зібраннях:Кафедра всесвітньої історії та методології науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dobrolubska, Lihachova Основні вимоги до курс- маг 2017.pdf547.32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.