Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19047
Title: Методичні рекомендації до проведення практичних занять з навчальної дисципліни «Практичний курс другої іноземної мови (німецька)» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта (Мова і зарубіжна література (англійська))
Authors: Бублик, Віолета Вадимівна
Bublyk, Violeta
Дерік, Ілона Морисівна
Derik, Ilona Morisivna
Keywords: методичні рекомендації
практичні заняття
іноземна мова
Issue Date: 2024
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Віолета БУБЛИК, Ілона ДЕРІК. Методичні рекомендації до проведення практичних занять з навчальної дисципліни «Практичний курс другої іноземної мови (німецька)» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта (Мова і зарубіжна література (англійська)). Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К.Д. Ушинського». Одеса. 2024.69 с.
Abstract: Методичні рекомендації до проведення практичних занять з навчальної дисципліни «Практичний курс другої іноземної мови (німецька)» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта (Мова і зарубіжна література (англійська)). Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К.Д. Ушинського». Одеса. 2024.69 с. Методичні рекомендації складаються з навчально-тематичного плану та змісту дисципліни, завдань для аудиторної роботи для здобувачів денної та заочної форм навчання, критеріїв оцінювання за різними видами робіт і списку рекомендованої літератури. Методичні рекомендації призначені для проведення практичних занять, а також поточного та підсумкового контролю знань.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19047
Appears in Collections:Кафедра перекладу і теоретичної та прикладної лінгвістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
методичні рекомендації В.Бублик, І. Дерік 2024.pdf717.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.