Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17835
Назва: Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Загальна фізика (електрика та магнетизм)» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта (Фізика)
Автори: Шкатуляк, Наталія Михайлівна
Shkatulyak, Natalya Mykhailivna
Ключові слова: методичні рекомендації з фізики
електрика та магнетизм
розв’язування фізичних задач
алгоритм розв’язування задач
магнітне поле
Дата публікації: 2023
Видавництво: Державний заклад "Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського"
Бібліографічний опис: Шкатуляк Н. М. Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Загальна фізика (електрика та магнетизм)» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта (Фізика) / Н. М. Шкатуляк. – Одеса : Університет Ушинського, 2023. – 30 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації до практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Загальна фізика (електрика та магнетизм) мають на меті допомогти студентам засвоїти теоретичний матеріал та знайти підходи до розрізування типових задач та завдань підвищеної складності з теми «Магнетизм». В роботі представлено методичні рекомендації щодо розв’язування задач з теми «Магнетизм» (модуль «Магнітне поле. Електромагнітна індукція»). Наведено приклади розв’язування задач, алгоритм розв’язування задач та оформлення запису умови задачі та розв’язку. Рекомендовано для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта (Фізика) та 014 Середня освіта (Природничі науки) з метою закріплення, поглиблення й узагальнення знань, одержаних під час навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17835
Розташовується у зібраннях:Кафедра фізики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Shkatulyak 2023.pdf1.51 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.