Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17835
Title: Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Загальна фізика (електрика та магнетизм)» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта (Фізика)
Authors: Шкатуляк, Наталія Михайлівна
Shkatulyak, Natalya Mykhailivna
Keywords: методичні рекомендації з фізики
електрика та магнетизм
розв’язування фізичних задач
алгоритм розв’язування задач
магнітне поле
Issue Date: 2023
Publisher: Державний заклад "Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського"
Citation: Шкатуляк Н. М. Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Загальна фізика (електрика та магнетизм)» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта (Фізика) / Н. М. Шкатуляк. – Одеса : Університет Ушинського, 2023. – 30 с.
Abstract: Методичні рекомендації до практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Загальна фізика (електрика та магнетизм) мають на меті допомогти студентам засвоїти теоретичний матеріал та знайти підходи до розрізування типових задач та завдань підвищеної складності з теми «Магнетизм». В роботі представлено методичні рекомендації щодо розв’язування задач з теми «Магнетизм» (модуль «Магнітне поле. Електромагнітна індукція»). Наведено приклади розв’язування задач, алгоритм розв’язування задач та оформлення запису умови задачі та розв’язку. Рекомендовано для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта (Фізика) та 014 Середня освіта (Природничі науки) з метою закріплення, поглиблення й узагальнення знань, одержаних під час навчання.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17835
Appears in Collections:Кафедра фізики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Shkatulyak 2023.pdf1.51 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.