Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17372
Title: Методичні рекомендації для проведення практичних занять з дисципліни «Основи позанавчальної роботи» для здобувачів вищої освіти першого освітнього рівня (бакалавр) спеціальності 014 Середня освіта(Мова і література (китайська, англійська)), (Мова і література (корейська, англійська))
Authors: Ноздрова, Оксана Павлівна
Nozdrova, Oksana Pavlivna
Keywords: позашкільна освіта
педагог-організатор
виховна робота
практичні заняття з позанавчальної роботи
методичні рекомендації
Issue Date: 2023
Publisher: Державний заклад "Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського"
Citation: Ноздрова О. П. Методичні рекомендації для проведення практичних занять з дисципліни «Основи позанавчальної роботи» для здобувачів вищої освіти першого освітнього рівня (бакалавр) спеціальності 014 Середня освіта (Мова і література (китайська, англійська)), (Мова і література (корейська, англійська)) /О. П. Ноздрова. Одеса: ПНПУ імені К. Д. Ушинського, 2023. - 42 с.
Abstract: Мета навчальної дисципліни: ознайомити здобувачів вищої освіти з діяльністю педагога-організатора в закладах загальної середньої та позашкільної освіти, підготувати їх до організації виховної роботи та учнівського самоврядування в закладах загальної середньої освіти. надати вміння та навички з формування дитячого колективу; організації роботи органів самоврядування; планування, підготовки та проведення колективних творчих справ, виховних заходів, змагань, розважальних вікторин під час гурткової роботи в загальноосвітньому навчально-виховному закладі. Методичні рекомендації розроблено для допомоги здобувачам першого освітнього рівня (бакалавр) спеціальності 014 Середня освіта (Мова і література (китайська, англійська)), (Мова і література (корейська, англійська)). Подано анотацію дисципліни, плани практичних занять, рекомендовану літературу, вимоги до знань і вмінь здобувачів, набутих у процесі вивчення дисципліни, перелік питань до заліку.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17372
Appears in Collections:Кафедра педагогіки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Nozdrova Oksana Pavlivna.pdf564.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.