Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15289
Назва: Контроль фахових знань учнів зпо кулінарного профілю як педагогічна проблема
Автори: Дубова, Н. В.
Ключові слова: фахові знання учнів кулінарного профілю
самокорекція фахових знань
харчові технології
організація діяльності
проектна діяльність учнів
Дата публікації: 2022
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Дубова Н. В. Контроль фахових знань учнів зпо кулінарного профілю як педагогічна проблема / Н. В. Дубова // Сучасні методи та форми організації освітнього процесу у закладах вищої освіти: збірник матеріалів Всеукраїнської науково-методичної конференції (15 червня 2022 року) / оргком. Н. М. Черненко, О. М. Соловейчук. – Одеса : Університет Ушинського, 2022. – С. 65-68.
Короткий огляд (реферат): Проаналізувавши наукові доробки зазначених учених, у статті зроблено висновку, що процес формування контролю фахових знань учнів кулінарно гопрофілю ЗПО є ціленаправленим і організованим процесом оволодіння ними багатофункціональними уміннями самоконтролю та стійкими якостями самокорекції необхідних фахових знань у результаті усвідомленого, планомірного спостереження та фіксації рівня набуття ними соціального досвіду, опанування програмного матеріалу, оволодіння теоретичними і практичними знаннями та формування в них певних особистісних та професійних рис.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15289
Розташовується у зібраннях:Сучасні методи та форми організації освітнього процесу у закладах вищої освіти (2022)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dubova 2022).pdf5.06 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.