Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15289
Назва: | Контроль фахових знань учнів зпо кулінарного профілю як педагогічна проблема |
Автори: | Дубова, Н. В. |
Ключові слова: | фахові знання учнів кулінарного профілю самокорекція фахових знань харчові технології організація діяльності проектна діяльність учнів |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського» |
Бібліографічний опис: | Дубова Н. В. Контроль фахових знань учнів зпо кулінарного профілю як педагогічна проблема / Н. В. Дубова // Сучасні методи та форми організації освітнього процесу у закладах вищої освіти: збірник матеріалів Всеукраїнської науково-методичної конференції (15 червня 2022 року) / оргком. Н. М. Черненко, О. М. Соловейчук. – Одеса : Університет Ушинського, 2022. – С. 65-68. |
Короткий огляд (реферат): | Проаналізувавши наукові доробки зазначених учених, у статті зроблено висновку, що процес формування контролю фахових знань учнів кулінарно гопрофілю ЗПО є ціленаправленим і організованим процесом оволодіння ними багатофункціональними уміннями самоконтролю та стійкими якостями самокорекції необхідних фахових знань у результаті усвідомленого, планомірного спостереження та фіксації рівня набуття ними соціального досвіду, опанування програмного матеріалу, оволодіння теоретичними і практичними знаннями та формування в них певних особистісних та професійних рис. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15289 |
Розташовується у зібраннях: | Сучасні методи та форми організації освітнього процесу у закладах вищої освіти (2022) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Dubova 2022).pdf | 5.06 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.