Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/15289| Title: | Контроль фахових знань учнів зпо кулінарного профілю як педагогічна проблема |
| Authors: | Дубова, Н. В. |
| Keywords: | фахові знання учнів кулінарного профілю самокорекція фахових знань харчові технології організація діяльності проектна діяльність учнів |
| Issue Date: | 2022 |
| Publisher: | Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського» |
| Citation: | Дубова Н. В. Контроль фахових знань учнів зпо кулінарного профілю як педагогічна проблема / Н. В. Дубова // Сучасні методи та форми організації освітнього процесу у закладах вищої освіти: збірник матеріалів Всеукраїнської науково-методичної конференції (15 червня 2022 року) / оргком. Н. М. Черненко, О. М. Соловейчук. – Одеса : Університет Ушинського, 2022. – С. 65-68. |
| Abstract: | Проаналізувавши наукові доробки зазначених учених, у статті зроблено висновку, що процес формування контролю фахових знань учнів кулінарно гопрофілю ЗПО є ціленаправленим і організованим процесом оволодіння ними багатофункціональними уміннями самоконтролю та стійкими якостями самокорекції необхідних фахових знань у результаті усвідомленого, планомірного спостереження та фіксації рівня набуття ними соціального досвіду, опанування програмного матеріалу, оволодіння теоретичними і практичними знаннями та формування в них певних особистісних та професійних рис. |
| URI: | http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/15289 |
| Appears in Collections: | Сучасні методи та форми організації освітнього процесу у закладах вищої освіти (2022) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Dubova 2022).pdf | 5.06 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.