Please use this identifier to cite or link to this item:
dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15289
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дубова, Н. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-06T13:33:44Z | - |
dc.date.available | 2022-07-06T13:33:44Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Дубова Н. В. Контроль фахових знань учнів зпо кулінарного профілю як педагогічна проблема / Н. В. Дубова // Сучасні методи та форми організації освітнього процесу у закладах вищої освіти: збірник матеріалів Всеукраїнської науково-методичної конференції (15 червня 2022 року) / оргком. Н. М. Черненко, О. М. Соловейчук. – Одеса : Університет Ушинського, 2022. – С. 65-68. | uk |
dc.identifier.uri | dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15289 | - |
dc.description.abstract | Проаналізувавши наукові доробки зазначених учених, у статті зроблено висновку, що процес формування контролю фахових знань учнів кулінарно гопрофілю ЗПО є ціленаправленим і організованим процесом оволодіння ними багатофункціональними уміннями самоконтролю та стійкими якостями самокорекції необхідних фахових знань у результаті усвідомленого, планомірного спостереження та фіксації рівня набуття ними соціального досвіду, опанування програмного матеріалу, оволодіння теоретичними і практичними знаннями та формування в них певних особистісних та професійних рис. | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.publisher | Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського» | uk |
dc.subject | фахові знання учнів кулінарного профілю | uk |
dc.subject | самокорекція фахових знань | uk |
dc.subject | харчові технології | uk |
dc.subject | організація діяльності | uk |
dc.subject | проектна діяльність учнів | uk |
dc.title | Контроль фахових знань учнів зпо кулінарного профілю як педагогічна проблема | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Сучасні методи та форми організації освітнього процесу у закладах вищої освіти (2022) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Dubova 2022).pdf | 5.06 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.