Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11786
Назва: Науково-дослідна робота студентів як основа формування творчого фахівця харчової галузі
Інші назви: Research work of students as a basis for the formation of a creative specialist in the food industry
Автори: Лазарєва, Т. А.
Ключові слова: науково-дослідна діяльність
бакалавр
спеціаліст
магістр
кваліфікаційні характеристики робочих
дослідницькі уміння
research activities
specialist
specialist
master
посадові інструкції інженера харчової галузі
job descriptions of a food engineer
research skills
Дата публікації: 2011
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Лазарєва Т. А. Науково-дослідна робота студентів як основа формування творчого фахівця харчової галузі / Т. А. Лазарєва // Наука і освіта : наук.-практ. журнал. – 2011. – №8. – С. 83-87.
Короткий огляд (реферат): У статті визначені основні проблеми та суперечності впровадження науково-дослідної роботи в процес професійної підготовки майбутніх фахівців харчової галузі. Проведено аналіз дослідницьких умінь майстра та інженера-технолога як основних фахівців харчової галузі. Запропоновано систему неперервної підготовки та формування дослідницьких умінь у студентів, яка охоплює навчання з першого по п’ятий курс. The article identifies the main problems and contradictions of the implementation of research work in the process professional training of future specialists in the food industry. The analysis of research skills of the master and engineer-technologist as the main specialists of the food industry is carried out. A system of continuous training and development of research skills in students is proposed, which covers the study from the first to the fifth year.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11786
Розташовується у зібраннях:2011

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Lazarieva T. A. 2011 .pdf249.48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.