Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11786
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛазарєва, Т. А.-
dc.date.accessioned2021-06-16T11:36:16Z-
dc.date.available2021-06-16T11:36:16Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationЛазарєва Т. А. Науково-дослідна робота студентів як основа формування творчого фахівця харчової галузі / Т. А. Лазарєва // Наука і освіта : наук.-практ. журнал. – 2011. – №8. – С. 83-87.uk
dc.identifier.uridspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11786-
dc.description.abstractУ статті визначені основні проблеми та суперечності впровадження науково-дослідної роботи в процес професійної підготовки майбутніх фахівців харчової галузі. Проведено аналіз дослідницьких умінь майстра та інженера-технолога як основних фахівців харчової галузі. Запропоновано систему неперервної підготовки та формування дослідницьких умінь у студентів, яка охоплює навчання з першого по п’ятий курс. The article identifies the main problems and contradictions of the implementation of research work in the process professional training of future specialists in the food industry. The analysis of research skills of the master and engineer-technologist as the main specialists of the food industry is carried out. A system of continuous training and development of research skills in students is proposed, which covers the study from the first to the fifth year.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherДержавний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»uk
dc.subjectнауково-дослідна діяльністьuk
dc.subjectбакалаврuk
dc.subjectспеціалістuk
dc.subjectмагістрuk
dc.subjectкваліфікаційні характеристики робочихuk
dc.subjectдослідницькі умінняuk
dc.subjectresearch activitiesuk
dc.subjectspecialistuk
dc.subjectspecialistuk
dc.subjectmasteruk
dc.subjectпосадові інструкції інженера харчової галузіuk
dc.subjectjob descriptions of a food engineeruk
dc.subjectresearch skillsuk
dc.titleНауково-дослідна робота студентів як основа формування творчого фахівця харчової галузіuk
dc.title.alternativeResearch work of students as a basis for the formation of a creative specialist in the food industryuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:2011

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Lazarieva T. A. 2011 .pdf249.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.