Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11786
Title: Науково-дослідна робота студентів як основа формування творчого фахівця харчової галузі
Other Titles: Research work of students as a basis for the formation of a creative specialist in the food industry
Authors: Лазарєва, Т. А.
Keywords: науково-дослідна діяльність
бакалавр
спеціаліст
магістр
кваліфікаційні характеристики робочих
дослідницькі уміння
research activities
specialist
specialist
master
посадові інструкції інженера харчової галузі
job descriptions of a food engineer
research skills
Issue Date: 2011
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Лазарєва Т. А. Науково-дослідна робота студентів як основа формування творчого фахівця харчової галузі / Т. А. Лазарєва // Наука і освіта : наук.-практ. журнал. – 2011. – №8. – С. 83-87.
Abstract: У статті визначені основні проблеми та суперечності впровадження науково-дослідної роботи в процес професійної підготовки майбутніх фахівців харчової галузі. Проведено аналіз дослідницьких умінь майстра та інженера-технолога як основних фахівців харчової галузі. Запропоновано систему неперервної підготовки та формування дослідницьких умінь у студентів, яка охоплює навчання з першого по п’ятий курс. The article identifies the main problems and contradictions of the implementation of research work in the process professional training of future specialists in the food industry. The analysis of research skills of the master and engineer-technologist as the main specialists of the food industry is carried out. A system of continuous training and development of research skills in students is proposed, which covers the study from the first to the fifth year.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11786
Appears in Collections:2011

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Lazarieva T. A. 2011 .pdf249.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.