Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10662
Назва: Методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Лінгвістичний аналіз текстів (основна іноземна мова)» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спец. 014 Середня освіта. Мова і література (англійська))
Автори: Лук'янченко, Ірина Олегівна
Lukyanchenko, Iryna Olegivna
Ключові слова: методичні рекомендації
аудиторна робота
самостійна робота
Лінгвістичний аналіз текстів
іноземна мова
Дата публікації: 2021
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Лук’янченко І. О. Методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Лінгвістичний аналіз текстів (основна іноземна мова)» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спец. 014 Середня освіта. Мова і література (англійська)). Університет Ушинського. Одеса, 2021. 89 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації призначені для аудиторної та самостійної роботи з дисципліни «Лінгвістичний аналіз текстів (основна іноземна мова)» здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 014 Середня освіта. Мова і література (англійська). Рекомендації містять загальні вказівки щодо підготовки до практичних занять, наведено плани практичних занять, рекомендації до самостійної роботи, питання для самоперевірки, запропоновано завдання для індивідуальної роботи, наведено питання для складання екзамену, список рекомендованої літератури, критерії оцінювання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10662
Розташовується у зібраннях:Кафедра германської філології та методики викладання іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Метод. рек. ЛАТ Лук'янченко І.О..pdf1.83 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.