Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10662
Title: Методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Лінгвістичний аналіз текстів (основна іноземна мова)» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спец. 014 Середня освіта. Мова і література (англійська))
Authors: Лук'янченко, Ірина Олегівна
Lukyanchenko, Iryna Olegivna
Keywords: методичні рекомендації
аудиторна робота
самостійна робота
Лінгвістичний аналіз текстів
іноземна мова
Issue Date: 2021
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Лук’янченко І. О. Методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Лінгвістичний аналіз текстів (основна іноземна мова)» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спец. 014 Середня освіта. Мова і література (англійська)). Університет Ушинського. Одеса, 2021. 89 с.
Abstract: Методичні рекомендації призначені для аудиторної та самостійної роботи з дисципліни «Лінгвістичний аналіз текстів (основна іноземна мова)» здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 014 Середня освіта. Мова і література (англійська). Рекомендації містять загальні вказівки щодо підготовки до практичних занять, наведено плани практичних занять, рекомендації до самостійної роботи, питання для самоперевірки, запропоновано завдання для індивідуальної роботи, наведено питання для складання екзамену, список рекомендованої літератури, критерії оцінювання.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10662
Appears in Collections:Кафедра германської філології та методики викладання іноземних мов

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Метод. рек. ЛАТ Лук'янченко І.О..pdf1.83 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.